Pahoittelen, että blogini päivittäminen on ollut näin hidasta, mutta...

Nyt kuitenkin ajattelin laittaa hieman kuvia mieheni ja minun 30+30-vuotis kakusta, jonka leivoin jokusen viikkoa sitten pidettyihin kekkereihin. Koristeeksi tein vanhaa pergamenttia muistuttavan laatan, josta yksi työkaverini tuumasi, että onko teidän teemana merirosvot, kun näki tuon laatan. Tässä kuva laatasta, josta tuo mielikuva syntyi :)

2012834.jpg

Kakkuja tein kaksi kappaletta, koska synttäreitä vietettiin viikonlopun molempina päivinä, enkä tahtonut sunnuntaina tarjota lauantain kakkujämiä. Kakut olivat lähes identtiset, joten tässä kuva vain toisesta (siitä paremman näköisestä) kakusta :)

2012808.jpg

Kolme ruusua symboloi minun kolmea vuosikymmentäni ja kolme liljaa tuon isännän kolmea vuosikymmentä. Isäntä toivoi punaisia liljoja, joten pitihän toive sitten toteuttaa :)

Toisen kakun täytteenä oli mustikkamoussea ja toiseen tein caipirinha-tuorejuustotäytteen. Tuosta caipirinhasta pitää sanoa, että se oli todella hyvää kakun välissä ja se sai paljon kiitosta myös vierailta. Tietenkin kaiken kiitoksen voi saada vain kohteliaisuudesta, mutta kun 3/4 kuuden munan kakusta hupeni noin kymmenen hengen vatsaan, taisi kyse olla muustakin kuin kohteliaisuudesta :-)