Jo useamman Halloweenin aikaan olen halunnut tehdä kurpitsan mallisen kakun ja tänä vuonna päätin sellaisen vihdoinkin toteuttaa. Useammassa blogissa olen törmännyt samanmoiseen kakkuun. Tässä kuitenkin minun versioni :-) (koskakohan sitä vain muistaisi sutia kakun päältä nuo tomusokerit pois ennen kuvan ottamista...)

Valmistin kurpitsan suklaakääretorttupohjasta ja täytin sen minttusuklaamoussella.

Lopusta kääretortusta valmistin appelsiinisuklaapopseja (ikävä kyllä ei ole kuvaa). Jauhoin kääretorttupohjan hienoksi jauheeksi ja sekoitin joukkoon purkillisen appelsiinituorejuustoa. Pyöritin tahnasta palloja, jotka päällystin Maraboun appelsiinikrokanttisuklaalla. Aivan ihania olivat, vaikkakin todella makeita.

Tässä minttusuklaamoussen ohje:

3 liivatelehteä
200g maustamatonta tuorejuustoa
1prk Flora vispiä
1/2 levyä Pandan minttutäytesuklaata rouhittuna
1/2 levyä Maraboun minttukrokanttisuklaa sulatettuna
2rkl kiehuvaa vettä

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Rouhi Pandan suklaa ja sulata Maraboun suklaa.
Vatkaa Flora vispi vaahdoksi ja lisää se tuorejuuston joukkoon yhdessä suklaiden kanssa. Kiehauta vesi ja liuota siihen liivatteet. Kaada liivateseos moussen joukkoon ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen.