Tänään oli kuopuksella vimonen eskaripäivä ja niinpä pääsin pitkästä aikaa kakun tekoon. Ja tällainen Kiitos-kakku siitä sitten syntyi...

Kakussa oli 7 munan pohja ja täytteenä mustikkamoussea ja banaania. Koristeet marsipaania ja valmiita suklaakirjaimia/-numeroita.

Tällä ohjeella tuli täytettä mielestäni juuri sopiva määrä tähän kakkuun (kakku halkaisijaltaan ~26cm).

Mustikkamousse:

6 liivatelehteä
1prk Flora vispiä
2prk ranskankermaa (pieniä purkkeja)
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 1/2 dl sokeria
~300g mustikoita soseutettuna

Liota liivatelehtiä runsaassa vedessä 5-10 minuuttia. 
Vatkaa Flora vispi vaahdoksi. Sekoita keskenään ranskankermat, tuorejuusto, sokeri ja soseutetut mustikat. Liuota vedestä puristetut liivatteet noin puoleen desiin kiehuvaa vettä, anna jäähtyä hetki. Sekoita liivate seokseen ohuena nauhana, nostele lopuksi joukkoon kermavaahto.